«Συνάντηση Παναθηναϊκού και Χοσεϊνί»

«Συνάντηση Παναθηναϊκού και Χοσεϊνί»

Η τουρκική εφημερίδα Fanatic συνεχίζει την ιστορία με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιρανό αμυντικό, Ματζίντ Χοσεϊνί.

Επιμένουν τα τουρκικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιρανό στόπερ της Τραμπζοσπόρ, Ματζίντ Χοσεϊνί. Την Παρασκευή η εφημερίδα «Fanatic» πήρε σειρά, αναφέροντας ότι ο ατζέντης του 24χρονου στόπερ είχε συνάντηση με εκπρόσωπο του Τριφυλλιού!

Η εφημερίδα γράφει ότι ο Χοσεϊνί αρνήθηκε την πρόταση της Τραμπζοσπόρ για να ανανεώσει. Ο Ιρανός απέρριψε τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 750.000 ευρώ και 100.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Ποσά που αν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, αυτομάτως ο Χοσεϊνί τίθεται εκτός των ορίων για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ατζέντης Αλιρεζά Πεκαγιάν έχει προτείνει τον Χοσεϊνί σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Μπασακσεχίρ και Κασίμπασα. Για τον ίδιο λόγο, είχε τη συνάντηση με άνθρωπο του Τριφυλλιού.

Απ’ ότι φαίνεται, όντως ο Πεκαγιάν έχει προτείνει τον πελάτη του στις μεγάλες ελληνικές ομάδας, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ