Μανσίνι : «Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Μανσίνι : «Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέφερε οτι η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει σελίδα και να στρέψει τη προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι των Play Off.

Η άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο βασικός λόγος της ήττας από την ΑΕΚ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ντάνιελ Μανσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι ο Άρης πρέπει να στρέψει τη προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να το κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά , όπως και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΚ μας πίεσε και έκανε γκολ τις ευκαιρίες της. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και παίξαμε καλύτερα, αλλά ήταν αργά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλές συνεργασίες. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε, όμως. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα , να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να το κερδίσουμε»

Για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Καταλάβαμε πόσο άσχημα παίξαμε στο πρώτο. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στο επίπεδο που θέλεις. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

Για το αν υπάρχει αγαπημένη του θέση: «Προσαρμόζομαι όπου μου ζητηθεί από την ομάδα. Θέλω να είμαι χρήσιμος όπου και αν παίξω καί δεν είναι διπλωματική απάντηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ