Βαθμολογία : Το σήκωσε ο Θρύλος, «σηκώθηκε» και η ΑΕΚ (pic)

Βαθμολογία : Το σήκωσε ο Θρύλος, «σηκώθηκε» και η ΑΕΚ (pic)

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικράτησε με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Δείτε την κατάταξη της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος φτάνοντας τους 76 βαθμούς.

Οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν τη διαφορά τους από τον Άρη στους 22 βαθμούς και κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ με 7 ματς να απομένουν μέχρι το τέλος. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην 5η θέση με 49 βαθμούς, στο -2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στα ματς που διεξήχθησαν νωρίτερα, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη (1-3), φτάνοντας τους 51 βαθμούς (όσους έχει και ο ΠΑΟΚ) και βρίσκεται πλέον στο -3 από την ομάδα του Μάντζιου.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια του Άρη και να πλησιάσει στη δεύτερη θέση, μένοντας στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ (51 β.).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Άρης – ΑΕΚ 1-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-1
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1

Η Βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ