Βόμβες Καραπαπά: «Ο Σαββίδης χρεώνεται τη βία, το μίσος, τη στοχοποίηση και όσα κάνει το ιντερνετικό απόβρασμα»

Βόμβες Καραπαπά: «Ο Σαββίδης χρεώνεται τη βία, το μίσος, τη στοχοποίηση και όσα κάνει το ιντερνετικό απόβρασμα»

Ο Κώστας Καραπαπάς, με μακροσκελή τοποθέτησή του, κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει θέση για το sdna, που χρηματοδοτεί, και την πολιτική μίσους που ακολουθεί.

Βία, στοχοποίηση, μίσος, τοξικότητα. Με λέξεις όπως αυτές περιγράφει Κώστας Καραπαπάς μία από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη στα Media. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με μακροσκελή τοποθέτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, έκανε ευθεία αναφορά σε ιστοσελίδα, που όπως αναφέρει δημιουργήθηκε με σκοπό να επιτίθεται προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ολυμπιακό, με τρόπο εργολαβικό και με απώτερο στόχο να δημιουργεί εντυπώσεις και να διοχετεύει τοξικότητα στο αθλητικό περιβάλλον.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού κάνει λόγο για χρηματοδότηση του εν λόγω μέσου από τον Ιβάν Σαββίδη και αναρωτιέται εάν η πολιτική του, που γεννά βία, διασπείρει ψέματα και μίσος, σπιλώνει και στοχοποιεί ανθρώπους, προσβάλει χυδαία ευρείες κοινωνικές ομάδες και φιλάθλους και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μηχανής παραγωγής ψευδών ειδήσεων και γκεμπελικής προπαγάνδας.

Ο Κ. Καραπαπάς αναρωτιέται εάν αυτή η τακτική του Μέσου αντικατοπτρίζει τις θέσεις και τις απόψεις του Ιβάν Σαββίδη. Εάν αποτελεί επιλογή του αυτή η τοξική προσέγγιση της αλλοιωμένης πραγματικότητας. Εάν το μίσος που διαχέει το συγκεκριμένο «όργανο», που χρηματοδοτείται από τις οικογενειακές επιχειρήσεις του, γίνεται με την έγκρισή του και με τις… ευλογίες του. Διότι εάν αυτό συμβαίνει, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά. Σχεδόν επικίνδυνα. Και για αυτόν τον λόγο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού καλεί και τον μεταφραστή του Σαββίδη να μεταφράσει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

Μια τους παίρνεις στην πλάκα, μια σοβαρεύει το πράγμα. Ο ιντερνετικός βόθρος sdna, που διευθύνει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου (δε θα παίξουμε με ψευδώνυμα τύπου Αυλακιώτη, Καρλή, Αϊβαλιώτη ή ότι άλλο κατεβάζει το αρρωστημένο μυαλό σας) καθημερινά θίγει ανθρώπους, οικογένειες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους, αθλητές, παράγοντες, ακόμη και δικαστές!

Ολο αυτό που κάνει τόσα χρόνια αυτή η ιστοσελίδα που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει γεννήσει βία; Τόσα ψέματα, τόση σπίλωση, τόση στοχοποίηση, τόσο μίσος;

Δεν γεννάει βία το πόσο προσβάλει τους φιλάθλους (του Ολυμπιακού και όχι μόνο) με δεκάδες άρθρα αυτή η ιστοσελίδα;

Και ο Παπαθεοδώρου αυτό κάνει. Ενας εργολάβος είναι που κάποτε πληρώθηκε για να φτιάξει ένα σάιτ να είναι κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Ο περίφημος «πρασινοφρουρός» και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πράσινη» ξαφνικά έγινε προστάτης του ΠΑΟΚ και του κόσμου του. Προκειμένου να κερδίζει χρήματα προσέγγισε τον Σαββίδη και κατά καιρούς προσφέρει υπηρεσίες και αβαντάρει Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Αλλωστε υπάρχει ένα ολόκληρο «σύστημα» δημοσιογράφων-φίλων του Παπαθεοδώρου που η τσέπη τους γεμίζει όταν πατάνε σε δύο βάρκες ή και σε τρεις. Αλλο όμως, ξαναλέω, να υπερασπίζεται κάποιος τη μια ομάδα ή τον ιδιοκτήτη του ΜΜΕ που εργάζεται και άλλο να σπιλώνει κάθε μέρα με άρρωστο μίσος και να γεννά σιχαμάρα και βία.

Δεν περιμένω κάτι από τον Παπαθεοδώρου. Ο άνθρωπος έγραφε κάποτε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι «ασπόνδυλα». Το κόμπλεξ του, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για όλους μας, είναι απύθμενο.

Το ερώτημα είναι: Καταλαβαίνουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι αυτό γεννά οργή στους φιλάθλους;

Επίσης, η επιλογή αυτής της τακτικής είναι επιλογή Ιβάν Σαββίδη; Διότι αυτός εκ των πραγμάτων χρεώνεται τα όσα κάνει ο Παπαθεοδώρου και το ιντερνετικό του απόβρασμα. Εγκρίνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όλο αυτό το μίσος που διαχέεται από αυτό το μέσο;

ΥΓ. Ελπίζω αυτές τις γραμμές να τις διαβάσουν κάποιοι με ανοιχτά μάτια και μυαλά. Ελπίζω επίσης και ο κύριος Φωτιάδης να μεταφράσει αυτές τις γραμμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ