Ολυμπιακός : Το μυστικό του Μπα

Ολυμπιακός : Το μυστικό του Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα, ο ειδικός γιατρός για τη μέση και η απόφαση να μείνει εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λόγω του προβλήματος στη μέση που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε και από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση, ενώ και ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός από το ματς με τον Δικέφαλο του βορρά στη Θεσσαλονίκη για να είναι έτοιμος ενόψει των υπόλοιπων παιχνιδιών σε play off και Κύπελλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Μπα στις ημέρες που ο Μαρτίνς είχε δώσει ρεπό (Δευτέρα-Τετάρτη) λόγω της μαθηματικής κατάκτησης του πρωταθλήματος στο ματς με το τριφύλλι, είδε και έναν ειδικό γιατρό για τη μέση του για να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα το πρόβλημα του.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από το ματς με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, όπου και είχε αποχωρήσει στο 18ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων. Εκείνο το παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και το πρώτο ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, αλλά και το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στην ΑΕΛ. Έκτοτε, αγωνίστηκε κανονικά στα περισσότερα παιχνίδια, όπως και στη ρεβάνς με τους κανονιέρηδες, όμως στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αισθάνθηκε και πάλι ενόχληση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή από το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ