Γκαρσία : «Η νίκη ήταν μια επιβράβευση για τους κόπους μας»

Γκαρσία : «Η νίκη ήταν μια επιβράβευση για τους κόπους μας»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως ήταν μια άξια νίκη, αλλά και επιβράβευση για τους κόπους των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 και ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του επί των «ερυθρόλευκων».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως ο Δικέφαλος πήρε μια άξια νίκη και πως ήταν μια επιβράβευση για όλους τους κόπους των παικτών του, αλλά και του ίδιου.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο και ξεκάθαρο σύστημα με το οποίο θέλει να επιτίθεται. Από τη δική μας πλευρά κάναμε κάποιες προσαρμογές στο πώς αγωνιζόμαστε ώστε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας στοιχεία. Ήταν μια άξια νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δούλεψαν όλη την εβδομάδα. Ήταν μια επιβράβευση για τους κόπους που έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.

Νομίζω ότι όλα είναι καρπός του μόχθου των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια – όπως κάναμε εμείς σε αρκετές περιπτώσεις – και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν αυτό, δουλεύουν και ακούν όσα τους λέμε, θέλουν να βελτιωθούν και διατηρούν σε υψηλά επίπεδα το μυαλό και την προσωπικότητα τους. Σε δύσκολες στιγμές βλέπεις αρκετά πράγματα και αν έχεις το μυαλό εκεί που πρέπει, βελτιώνεσαι, γιατί γνωρίζεσαι και σε γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ