Άρης : Ανέβασε ρυθμούς ο Γκάμα

Άρης : Ανέβασε ρυθμούς ο Γκάμα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης και αύξησε τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του σημερινού προγράμματος εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Κάτι που αύξησε σημαντικά τις ελπίδες να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ακόμα, στη προπόνηση πήραν μέρος και οι Έργκυς Κάτσε και Γιοχάν Μπεναλουάν, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Μπρούνο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν ενεργητική αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική με τους Εργκυς Κάτσε και Γιόχαν Μπεναλουάν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο Μπρούνο Γκάμα, από την πλευρά του, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε έκανε θεραπεία.

Αύριο, Τρίτη, θα γίνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ