Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι για το αθηναϊκό ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι για το αθηναϊκό ντέρμπι

Ο Λάζλο Μπόλονι προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για την πιο κρίσιμη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Τα… ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός απόψε (21/4, 21:30) το βράδυ στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ. Το «διπλό» είναι μονόδρομος στο αθηναϊκό ντέρμπι, αφού σε κάθε άλλο αποτέλεσμα η συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League θα εξελιχτεί σε όνειρο θερινής νυκτός για το Τριφύλλι.

Ο Λάζλο Μπόλονι επιχειρεί κυρίως να παρέμβει στον ψυχολογικό τομέα, αφού αγωνιστικά τα περιθώρια είναι μικρά και ο χρόνος είναι ελάχιστος. Ο σκοπός του Ρουμάνου είναι να ανορθώσει το ηθικό των παικτών του και να βγάλουν αντίδραση στο «Σπύρος Λούης».

Ο Μπόλονι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-3 και λόγω και των απουσιών, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει διλήμματα για την ενδεκάδα.

Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Πούγγουρας θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ο Μολό θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή, οι Νιας, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ θα συμπληρώσουν την τριάδα, ο Ενγκμπακοτό θα αρχίσει ως δεξιός εξτρέμ και ο Βιγιαφάνιες ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο Μακέντα θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ