Άρης: Προφυλάχθηκε ο Ιωάννου

Άρης: Προφυλάχθηκε ο Ιωάννου

Ο Κύπριος αμυντικός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ενώ μεγάλο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης ακολούθησε ο Μπουσέ.

Ο Νικόλας Ιωάννου δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο Κύπριος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να τον προφυλάξει. Αντίθετα, ο Ζακαρί Μπουσέ ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης. Τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του Άρη ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (25/04, 17:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ), με τον Μπρούνο Φελίπε να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Ζακαρί Μπουσέ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου προφυλάχτηκε, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ