Τι ισχύει με Λιβάγια και Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Λιβάγια και Ολυμπιακό

Τα κροατικά ΜΜΕ γράφουν για έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Κροάτη στράικερ, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Την Παρασκευή τα κροατικά ΜΜΕ έγραψαν ότι η Χάιντουκ αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρωταθλητής Ελλάδας παρουσιάζεται ως ενδιαφερόμενος για τον Κροάτη επιθετικό.

Όμως, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απλώς παρατηρούν τις εξελίξεις στη μεταγραφική αγορά όπως πράττουν με όλους τους παίκτες και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Λιβάγια.

Ο Λιβάγια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού λήγει η ολιγόμηνη συνεργασία του με τη Χάιντουκ. Η κροατική ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον καλύψει για τη νέα σεζόν, αφού ο παίκτης απαιτεί αποδοχές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στον Ολυμπιακού τσεκάρουν τους διαθέσιμους επιθετικούς αφού υπάρχει η παράμετρος πως στη διάρκεια της επόμενης σεζόν θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα. Μία διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος ο Ελ Αραμπί με το Μαρόκο και ο Χασάν με την Αίγυπτο.

Όμως, ο Λιβάγια δεν φαίνεται να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να αποτελέσει μία εναλλακτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ