Χωρίς ΠΑΟΚτσήδες σε Ν. Σμύρνη και Τρίπολη

Χωρίς ΠΑΟΚτσήδες σε Ν. Σμύρνη και Τρίπολη

Χωρίς τον κόσμο του θα δώσει τους αγώνες με Πανιώνο, για το κύπελλο και Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ καθώς υπάρχει εισήγηση της Αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Δικεφάλου.

Από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα δουν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις για το κύπελλο την προσεχή Τετάρτη (28/2) με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (4/3), οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Για την πρώτη αναμέτρηση, ύστερα από έγγραφο που απέστειλε αναφέρει ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο ΠΑΟΚ, ζήτησε 800 εισιτήρια, αλλά ο Πανιώνιος αρνήθηκε με το αιτιολογικό ότι δε διαθέτει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θύρα για φιλοξενούμενους φιλάθλους. Όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να βρεθούν φίλοι του Δικεφάλου στις κερκίδες της Ν. Σμύρνης, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, οι Αρκάδες δεν είναι αρνητικοί στο να φιλοξενήσουν οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Γ. Κολοκοτρώνης», αν ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ, όμως κι εδώ η Αστυνομία δείχνει να είναι αρνητική και αναμένεται να εκφράσει αυτή την άποψη και με επίσημο έγγραφο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ