Παναθηναϊκός : Οι πρώτες σκέψεις του Μπόλονι για Αστέρα

Παναθηναϊκός : Οι πρώτες σκέψεις του Μπόλονι για Αστέρα

Ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Αστέρα στη Λεωφόρο και σκέφτεται να αφήσει εκτός τον Βέλεθ για να τον προστατέψει, ενώ παράλληλα περιμένει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) για τους πράσινους που θέλουν μόνο τρίποντο για να έχουν ελπίδες για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, όμως έχει πολλά ερωτηματικά προς το παρόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να προφυλάξει τον Φραν Βέλεθ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο Ισπανός στόπερ έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μπόλονι, ο προπονητής του τριφυλλιού περιμένει τον Τάσο Χατζηγιοβιάννη για να δει αν θα τον υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς, με τον Έλληνα εξτρέμ να είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην επίθεση των πρασίνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ