Σούντγκρεν: «Μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Σούντγκρεν: «Μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τον Άρη και τη σεζόν που διανύει στους κίτρινους, για το μέλλον του αλλά και για το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στη φετινή του παρουσία στον Άρη, αλλά και στον Μίκαελ Ένινγκ και τον παραγκωνισμό του. Ο Σουηδός μπακ εκτός τις εμφανίσεις του και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη σχολίασε το πως άλλαξαν τα δεδομένα για τον ίδιο μετά την έλευση του Μάντζιου, αφήνοντας για το τέλος την… επιθυμία του Άρη να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Εxpressen»:

«Οταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο», είπε ο Σουηδός για τον ερχομό του στον Άρη και προχώρησε με όσα ακολούθησαν…

«Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ηταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά την είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο».

Η αλλαγή προπονητή ήταν και αυτή που άλλαξε την παρουσία του στην ομάδα, την οποία σχολίασε λέγοντας ότι, «στην Ελλάδα είνα αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν».

Ο Σούντγκρεν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και για το μέλλον του, κάνοντας λόγο για κουβέντες όσον αφορά την ανανέωσή του! «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση. Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατι δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ