«Η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για τον Τζόλη»

«Η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για τον Τζόλη»

Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για τον Χρήστο Τζόλη, ενώ τονίζεται ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει περίπου 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό εξτρέμ να πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Έλληνας διεθνής παρακολουθείται από πολλές ομάδες του εξωτερικού, ενώ όσο περνάει ο καιρός οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του ολοένα και αυξάνονται.

Ο Τζόλης έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και η Ντόρτμουντ, όμως τις τελευταίες ώρες εμπλέκεται αρκετά και το όνομα της Γκλάντμπαχ. Η Μπορούσια έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον νεαρό εξτρέμ όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ενώ τονίζεται πως ο Δικέφαλος τον αξιώνει περίπου στα 15.000.000 ευρώ.

Καθημερινά, δημοσιεύματα μιλούν για μια νέα ομάδα που κινείται για το παιδί – θαύμα του ΠΑΟΚ, ενώ όσον αφορά την Γκλάντμπαχ φέρεται διατεθειμένη να κάνει ακόμη και επίσημη πρόταση μόλις ολοκληρωθούν και επίσημα οι υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και η αξία του εκτιμάται επί του παρόντος στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε 44 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ μετράει 16 γκολ, αλλά και 10 τελικές πάσες, έχοντας εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία μέσα σε ένα χρόνο.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ