Βόλος: Ήρθε Ελλάδα για συζητήσεις ο Γκαρσία

Βόλος: Ήρθε Ελλάδα για συζητήσεις ο Γκαρσία

Ο 37χρονος Γκονσάλο Γκαρσία είναι ο επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βόλου.

Στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Βόλου είναι ο Γκονσάλο Γκαρσία. Ο 37χρονος προπονητής φέρεται πως είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας του Βόλου και μάλιστα χθες βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό και παρακολούθησε το παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα.

Σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας, με την έλευση του Γκαρσία στην Ελλάδα να δείχνει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Γκαρσία έχει εργαστεί στην Τβέντε τη σεζόν 2019-20, όταν και βρέθηκε στην τεχνική της ηγεσία σε 28 ματς. Ήταν στο τιμόνι της ομάδας από το ξεκίνημα και την καθοδήγησε μέχρι να διακοπεί απότομα το πρωτάθλημα της Ολλανδίας λόγω του κορωνοϊού. Την προηγούμενη σεζόν ήταν βοηθός του Μάρινο Πούσιτς στην ίδια ομάδα, ενώ έχει περάσει και από το προπονητικό τιμ της Έσμπιεργκ.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί (ως επιτελικός μέσος) σε αρκετές ομάδες. Μεταξύ αυτών η Ρεάλ Μαδρίτης C, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Χέρενφεϊν, Χέρακλες, Γκρόνινχεν, Αλκορκόν, Μερίδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει περάσει μάλιστα από την Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνκακας και της Ανόρθωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ