Σούντγκρεν: «Νιώθω σαν οικογένεια μου τον Άρη»

Σούντγκρεν: «Νιώθω σαν οικογένεια μου τον Άρη»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Άρης κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη πορεία της ομάδας του, ενώ τόνισε οτι αισθάνεται τον Άρη σαν οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Δεν τα καταφέραμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, πάντα είναι σκληρή μια τέτοια ήττα, αλλά πρέπει να δούμε την μεγάλη εικόνα. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρωταθλήματος παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Ειδικά στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και δείξαμε σε όλους ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Στο τέλος της σεζόν νομίζω πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Αν πέρσι το καλοκαίρι μας έλεγαν ότι η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη, που ήταν και ο βασικός στόχος, θα το υπογράφαμε όλοι αυτό. Όποτε πιστεύω ότι η συνολική εικόνα είναι πολύ καλή».

Για το ότι ο Άρης θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Είναι σημαντικό για το σωματείο, γιατί πέρα από ολα τα άλλα, αποκομίζει και πολλά οικονομικά οφέλη. Υπάρχει και η κατάσταση με τον κορωνοϊό και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Πέρα όμως από το οικονομικό είναι και το κίνητρο, το γόητρο, το πρεστίζ που θα παίξουμε με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι μία πρόκληση».

Για την αλλαγή συστήματος: «Αυτό το σύστημα προσωπικά το ήξερα στη Σουηδία. Είναι ένας πολύ καλός σχηματισμός κατά τη δική μου άποψη, γιατί μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει αυτό το σχηματισμό να το δουλέψουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Εμείς λόγω των συνθηκών και των προβλημάτων, δεν το δουλέψαμε πάρα πολύ. Κάναμε μόλις 3-4 ημέρες προπόνηση σε αυτό. Για κάποιους παίκτες ήταν δύσκολο γιατί είχαν διαφορετικούς ρόλους, αλλά μελλοντικά πιστεύω από τη στιγμή που αρέσει και στον προπονητή θα το δουλέψουμε πιο πολύ θα μπορέσει να μας βοηθήσει και να είναι λειτουργικό για εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κίνητρο στο παιχνίδι και μπορεί να είναι πιο χαλαρός. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια για να κλείσουμε την χρονιά με χαμόγελα».

Για το αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Ήταν μια καλή χρονιά για μένα και την ομάδα. Πετύχαμε τους στόχους μας. Στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξα βασικός, στα τελευταία παιχνίδια ίσως να μην τα πήγα τόσο καλά. Νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω τον Άρη σαν οικογένεια και σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο μου αυτό είναι κάτι που το συζητάει ο μάνατζερ μου. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα πριν τελειώσει η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ