Mάντζιος: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας»

Mάντζιος: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σύμφωνα με τον προπονητή του, Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, παρά την ισοπαλία έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ που θέλαμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που ασκήσαμε πίεση. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, προσπάθησαν πολύ, δυστυχώς δεν ήρθε η επιβράβευση με ένα γκολ».

Για το ότι ο Άρης δεν σκόραρε: «Αυτό είναι θέμα λεπτομερειών. Σε μια πάσα, στη σκέψη, στη τελική προσπάθεια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς, όμως, δεν ήρθε το γκολ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ότι ο Άρης δεν κέρδισε για πέμπτο σερί παιχνίδι: «Όλοι οι αγώνες δεν είναι ίδιοι. Τώρα, θέλουμε να τελειώσει η σεζόν σωστά και από εκεί και πέρα θα δούμε τι δεν πήγε καλά στα Play Off και γιατί δεν παρουσιάσαμε την ίδια εικόνα με τη κανονική διάρκεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ