Άρης: Στροφή σε ΑΕΚ

Άρης: Στροφή σε ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στην προπόνηση, ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Οι κιτρινόμαυροι στρέφουν, πλέον, τη προσοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (16/05, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game και παιχνίδι κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους με τους Κώστα Μήτρογλου (το προηγούμενο 48ώρο ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές), Νικόλα Ιωάννου (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Εργκυς Κάτσε (αδιαθεσία) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη και πάλι απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ