Play Out: ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 0-2 (vids)

Play Out: ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 0-2 (vids)

Με γκολ των Φερνάντες και Ντάουντα ο Απόλλωνας έκλεισε με νίκη τη σεζόν επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν έκρινε απολύτως τίποτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλωνας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του για τα Play Out. H «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη με 2-0, κλείνοντας τη σεζόν νικηφόρα στους Ζωσιμάδες.

Από την αρχή φάνηκε ότι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση, μετά από μία εξαντλητική σεζόν που έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Απόλλωνας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πανηγύρισε το διπλό.

Στο 31′ ο Μαρκ Φερνάντες έγινε ο τελικός αποδέχτης του συνδυασμού του Ντάουντα με τον Ρώσση και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στο 57′ ο Χουχούμης σέντραρε από αριστερά και ο Ντάουντα με κεφαλιά σκόραρε.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από μία επιτυχημένη διετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (58′ Aθανασίου), Σάλιακας, Πήλιος (72′ Ελεθεριάδης), Παντελάκης, Πέερσμαν, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Γροσδάνης (58′ Τριάδης), Κρίζμαν, Παμλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Ρώσση (90+1′ Ρηγόπουλος), Λαγός, Φατιόν, Φερνάντεθ(72′ Βάρκας), Μπεντινέλ ι(85′ Κιτοκό), Χουχούμης, Ντάουντα (85′ Ιωαννίδης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ