«Αλ Αΐν και Εθνική Ουκρανίας στο μυαλό του Ρεμπρόφ»

«Αλ Αΐν και Εθνική Ουκρανίας στο μυαλό του Ρεμπρόφ»

Tweets από τη Σαουδική Αραβία δίνουν μία άλλη εκδοχή για το μέλλον του Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ.

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για την επόμενη δουλειά του Σεργκέι Ρεμπρόφ, μετά την παραίτηση του από την ουγγρική Φερεντσβάρος.

Παρότι ουγγρική ιστοσελίδα υποστήριξε πως ο Ουκρανός θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ, αραβικά tweets δίνουν μία άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter, o Ρεμπρόφ οδεύει προς την Αλ Αΐν της Σαουδικής Αραβίας, η οποία του έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική προσφορά.

Ο Ρεμπρόφ έχει δουλέψει στη Μέση Ανατολή στο παρελθόν και διατηρεί καλή φήμη στην περιοχή.

Από την άλλη, νεότερο tweet Σαουδάραβα δημοσιογράφου αναφέρει πως ο Ρεμπρόφ έχει ως προτεραιότητα να αναλάβει την Εθνική Ουκρανίας και δεν πρόκειται να συμφωνήσει με ομάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Επιπροσθέτως, το προηγούμενο διήμερο η Τότεναμ και η Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκαν ως ενδιαφερόμενες για τον Ουκρανό προπονητή.

Μύλος επικρατεί με τον Ρεμπρόφ, ο οποίος και περιζήτητος είναι και μάλλον διοχετεύει διφορούμενα μηνύματα μέχρι να επιλέξει την πρόταση που θα δεχτεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ