Αστέρας Τρίπολης : Στην πόρτα της εξόδου ο Καλτσάς

Αστέρας Τρίπολης : Στην πόρτα της εξόδου ο Καλτσάς

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Καλτσάς, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο την ώρα που έγινε αλλαγή. Η συμπεριφορά του αυτή έκανε τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη, να τον βάλει να προπονείται μόνος του όλη την περασμένη εβδομάδα. […]

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Καλτσάς, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο την ώρα που έγινε αλλαγή.

Η συμπεριφορά του αυτή έκανε τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη, να τον βάλει να προπονείται μόνος του όλη την περασμένη εβδομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας, περίμενε τον παίκτη του να του ζητήσει συγγνώμη, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη.

Απόρροια αυτού, ήταν ο Βεροιώτης φορ να να δει από τις εξέδρες της Νέας Σμύρνης το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ των Αρκάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ