Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Όλο το ρεπορτάζ

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Όλο το ρεπορτάζ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ με τις εξελίξεις να έχουν δρομολογηθεί εδώ και μέρες. Αναμένεται με αγωνία η αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία που είχε... πάρει πρέφα τη δουλειά και ξέσπασε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το τελευταίο ματς των πλεί οφ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. «Δεν θέλω να μιλήσω, έρχομαι εγώ γιατί πρέπει. Κάποια στιγμή θα φύγω εγώ αλλά θα φύγουν και άλλοι από εδώ, όχι μόνο εγώ», είχε πει φανερά εκνευρισμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αιτία του θυμού του δεν ήταν φυσικά η ήττα από τους Αρκάδες.

Ήταν το γεγονός ότι είχε… μυριστεί πως οι μέρες του στον Δικέφαλο είναι μετρημένες. Ακόμη κι αν πάρει το Κύπελλο, όπως κι έγινε.

Σήμερα υπήρξε έντονη φημολογία για επιστροφή Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται απλά για λόγια του αέρα, αλλά μάλλον για την επιβεβαίωση μιας πραγματικότητας που ο Δικέφαλος προσπάθησε πολύ για να την αποκρύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το deal με τον Ρουμάνο τεχνικό έχει κλειδώσει και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση η οποία και αναμένεται να έρθει την Παρασκευή. Τα έχουν βρει σε όλα. Και στα λεφτά. Φυσικά με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει πάρει πάνω του την απόφαση. Πριν απο τον τελικό (όπου Ο ΠΑΟΚ ήταν  το μεγάλο αουτσάιντερ). Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν αυτό που συνέβη. Και το αναπόφευκτο μπέρδεμα που σχηματίζει προϋποθέσεις εμφυλίου.

Για να επιστρέψουμε όμως στους λόγους της αντίδρασης του Γκαρσία μετά το ματς με τον Αστέρα, πρέπει να αναφέρουμε το εξής. Ο Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ πολύ πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Γκαγκάτσης και Κυριάκος ταξίδεψαν στο Βουκουρέστι και συναντήθηκαν με τον 52χρονο τεχνικό δίνοντας εκεί ουσιαστικά τα χέρια. Αυτή είναι η πληροφορία. Προφανώς κάτι έφτασε και στα αυτά του Γκαρσία με τον Ουρουγουανό να ξεσπά μπροστά στην κάμερα.

Έτσι επίσης μπορεί να εξηγηθεί με έναν τρόπο και η… παράσταση χυδαιότητας που έδωσε το Σάββατο το βράδυ στους πανηγυρισμούς. Εκεί όπου έγινε πιο χούλιγκαν κι από χούλιγκαν μέσα μάλιστα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Μια κίνηση που όπως φαίνεται δεν ήταν τυχαία. Ήθελε ο Γκαρσία στους πανηγυρισμούς για το κύπελλο να σπάσει όλα τα… κοντέρ δημοφιλίας στους οπαδούς. Στους συνδεσμίτες που αφενός δεν ξέχασαν πως έφυγε ο Λουτσέσκου απο τον ΠΑΟΚ δύο μέρες πριν απο την έναρξη της προετοιμασίας το καλοκαίρι του ΄19. Και που βεβαίως θα πίνουν πάντα νερό στο όνομα του Πάμπλο.

Καταλαβαίνει εύκολα λοιπόν κανείς σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ, ενόψει και της αυριανής συνάντησης με τον Γκαρσία όπου ουσιαστικά θα του ανακοινωθεί το… μοιραίο.

Απο τη μια τα στελέχη της διοίκησης του Ιβάν, και οι αβανταδόροι της δημοσιογραφικής πιάτσας που ξέρουν καιρό την αλήθεια αλλά παριστάνουν τις πάπιες. Απο την άλλη ο Πάμπλο, η Λάουρα και οι συνδεσμίτες που προφανώς και ήδη σηκώνουν ασπίδα προστασίας. Είναι πολύ ιδιαίτερη η συγκυρία.

Ο Λουτσέσκου πήρε τίτλους, αλλά κάποια στιγμή έβαλε τον εαυτό του πάνω απο τον ΠΑΟΚ (και μεταξύ μας πολύ καλά έκανε) και αυτό οι οπαδοί δεν του το συγχωρούν. Πολλώ δε μάλλον τέτοιες ώρες. Με το αντίπαλον δέος να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

ΥΓ. Κάποιοι… περπατημένοι έλεγαν προ ημερών ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ζήτησε τυχαία το κύπελλο απο τον Βιεϊρίνια και όχι απο τον Πάμπλο Γκαρσία στο περίφημο μήνυμα του πριν απο τον τελικό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ