Ο Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς μίλησε μετά το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι θα φύγει για δεύτερη φορά από την Παρτιζάν για να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι και θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν, όπως διαβάσατε από to10.gr. Ο Σέρβος στόπερ που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους στην Παρτιζάν και τα πήγε περίφημα, θα πρέπει να βρίσκεται στις 15 Ιουνίου στον Ρέντη και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα φύγει από την Παρτιζάν για δεύτερη φορά.

«Φεύγω από την Παρτιζάν για δεύτερη φορά. Δυστυχώς χωρίς να πάρω κάποιο τρόπαιο αυτή τη φορά. Έχω ένα πρόβλημα με τον ώμο μου, θα δω τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει», δήλωσε ο Σέρβος, ο οποίος αποχώρησε από τον τελικό στο πρώτο ημίχρονο έχοντας έντονους πόνους, με την κατάσταση του να αναμένεται να εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ