«Στην Ελλάδα ο Τικίνιο για υπογραφές»

«Στην Ελλάδα ο Τικίνιο για υπογραφές»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο Τικίνιο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Τικίνιο Σοάρες βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να υπάρχει αισιοδοξία για happy end.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/5) υπήρξαν ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, τα οποία αναφέρθηκαν στις επαφές του Ολυμπιακού με τον 30χρονο φορ και μάλιστα τονίζουν ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος είναι πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Τον Βραζιλιάνο στράικερ ζήτησε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Βιτόρια Γκιμαράες τη σεζόν 2016/2017. Για τον 30χρονο επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, όπως η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, αλλά οι πολύ καλές σχέσεις του Τικίνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ελληνικού συλλόγου.  Ο Λατινοαμερικάνος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει», ανέφεραν οι Πορτογάλοι για τον Βραζιλιάνο και τους Ερυθρόλευκους.

Επισήμως, πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα για τον Τικίνιο, με τις πληροφορίες, όμως, να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Βραζιλιάνο φορ. Στο μεγάλο λιμάνι μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πει το «ναι» και σύντομα, μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή, θα έχουμε τα ευχάριστα νέα που θα φέρουν happy end.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ