Ραμίρεζ: «Έχουμε μια προσφορά για τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Ραμίρεζ: «Έχουμε μια προσφορά για τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Αραούχο και τονίζει πως θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό στις Κανάριες Νήσους.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο.

Γνωστός για τα παιχνίδια τακτικής ο Ραμίρες τόνισε πως δεν υπάρχει πρόταση της ΑΕΚ για τον Αργεντινό και πως θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. «Έχουμε μια προσφορά από τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τίποτα για το μέλλον, γιατί ο Αραούχο είναι πολύτιμος στο έργο μας. Η αποχώρησή του θα μας ανάγκαζε να φέρουμε έναν παίκτη της ποιότητας του ή ακόμη καλύτερο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον αφήσουμε να φύγει» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ραμίρεζ.

Βέβαια τα δημοσιεύματα από την Ισπανία τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγο για πρόταση της Ένωσης που έφτανε μέχρι και τα δύο εκατ. ευρώ. Όπως φαίνεται, η ιστορία θα έχει και πάλι πολλά επεισόδια, με την ΑΕΚ ωστόσο να μην είναι διατεθειμένη να παίξει το παιχνίδι του Ραμίρεζ αυτή τη φορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ