Ο ΠΑΟΚ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ίνγκασον

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του Ίνγκι Ίνγκασον και για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Ισλανδό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια και ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην πορεία του Δικεφάλου του βορρά. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε στην πρώτη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά είναι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα πλέον και για αυτό τον λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει πάση θυσία την παραμονή του.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα, προτού αναχωρήσει για την Ρουμανία όπου θα πάει για κάποιες προσωπικές υποθέσεις φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον, με τη λογική ότι θα είναι η πρώτη επιλογή στην άμυνα για τη νέα σεζόν.

Ο Ισλανδός στόπερ ήταν 3η επιλογή την σεζόν του νταμπλ στον ΠΑΟΚ, όμως είναι γνωστό πως ο Λουτσέσκου παρακολούθησε την εξέλιξη του στον ΠΑΟΚ, για αυτό και ζήτησε την παραμονή του, με τον Δικέφαλο του βορρά να φέρεται να είναι ήδη σε επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη. Ο Ίνγκασον τη φετινή πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ