Ολυμπιακός: Γιατί η 11η Ιούνη είναι το «κλειδί» στο κόλπο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Γιατί η 11η Ιούνη είναι το «κλειδί» στο κόλπο Ονιεκούρου

Η Γαλατάσαραϊ έχει διορία μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μία από τις επιλογές που εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης. Ο 25χρονος Νιγηριανός προέρχεται από καλή σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε με τη μορφή δανεισμού.

Τα δικαιώματα του Ονιεκούρου ανήκουν στη Μονακό, όμως η Γαλατάσαραϊ έχει το περιθώριο να τον αποκτήσει. Στη συμφωνία των δύο ομάδων, προβλέπεται οψιόν αγοράς που σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ, ορίζεται στα 4,35 εκατομμύρια ευρώ.

Ασφαλώς, η προθεσμία έχει συγκεκριμένη διάρκεια. Συγκεκριμένα, λήγει στις 11 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η Γαλατάσαραϊ έχει τυπικά το όριο να αγοράσει τον Αφρικανό εξτρέμ και η Μονακό υποχρεούται να περιμένει για την κίνηση της.

Από τις 12/6 και μετά, ο Ονιεκούρου θα είναι διαθέσιμος για όλους. Γιατί στο Πριγκιπάτο δύσκολα θα επιστρέψει, αφού τα γαλλικά ρεπορτάζ τονίζουν ότι οι άνθρωποι της Μονακό δεν υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν.

Αντίστοιχα, είναι δύσκολη η παραμονή του Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη. Στη Γαλατάσαραϊ προσανατολίζονται να μην τον κρατήσουν, αφού θεωρούν το αντίτιμο μεγάλο για την απόκτηση του Ονιεκούρου, με βάση τα πεπραγμένα του φέτος.

Ο Ονιεκούρο έπαιξε σε 19 παιχνίδια με την «Τσιμ μπομ» και σκόραρε 5 γκολ, ενώ μοίρασε 5 ασίστ. Ο Αφρικανός στο σύνολο είχε 1.043 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ