Όλα δείχνουν επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Όλα δείχνουν επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Η Superleague ζητάει κατόπιν συμφωνίας όλων των ομάδων την επιστροφή του κόσμου από τη νέα σεζόν και η κυβέρνηση δείχνει θετική, αλλά υπό προϋποθέσεις.

H Superleague είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν, καθώς όλες οι ομάδες συμφώνησαν για την παρουσία φιλάθλων στα ματς πρωταθλήματος.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας πάρθηκε η απόφαση να σταλεί επιστολή στα αρμόδια όργανα σε πρώτη φάση, όπου και θα εισηγηθούν για το αν μπορεί να επιτραπεί ένα ποσοστό οπαδών στα ελληνικά γήπεδα από την έναρξη της νέας χρονιάς.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση είναι θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, αλλά με υπό προϋποθέσεις και γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ