«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Σπιριντόνοβιτς»

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Σπιριντόνοβιτς»

Δημοσίευμα από τη Σερβία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς που έγινε γνωστός στη χώρα μας από τον Πανιώνιο.

Το όνομα του γνωστού μας από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, φέρνει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό η σερβική ιστοσελίδα «nova.rs». Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» τσεκάρουν την περίπτωση του 27χρονου μεσοεπιθετικού και είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Σπιριντόνοβιτς πήγε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα από την Πολωνία. Έκανε κάποια καλά ματς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με τον προπονητή Στάνκοβιτς.

Την άνοιξη αγωνίστηκε δανεικός στην Γκεντσεμπιρλιγκί και θα μπορούσε να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή και δύο τρόπο υπάρχουν για να τον αποκτήσει.

Είναι πιθανό να έρθει με δανεισμό στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει η επιλογή να τον αγοράσουν οι πράσινοι με το ποσό των 300.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον του Σπιριντόνοβιτς από την Ελλάδα δεν εκπλήσσει καθώς είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο όταν αγωνιζόταν στην χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ