«Βόμβα» Μαξίμοβιτς για ελληνική ομάδα (vid)

«Βόμβα» Μαξίμοβιτς για ελληνική ομάδα (vid)

Δημοσιογράφος της «Gazzetta Dello Sport» αποκάλυψε ότι ο Σέρβος στόπερ της Νάπολι έχει πρόταση από την Ελλάδα.

Ο Νίκολα Μαξίμοβιτς άνηκε στη Νάπολι μέχρι τις 30 Ιουνίου και είναι ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός. Αλλά το μέλλον του Σέρβου δεν είναι στο Σαν Πάολο. Γιατί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν φέρεται να υπολογίζει στο πλάνο του τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, όπως καταγράφουν τα ρεπορτάζ των «παρτενοπέι» τις τελευταίες μέρες.

Στην τύχη του Μαξίμοβιτς αναφέρθηκε και ο δημοσιογράφος της Gazzetta Dello Sport, Μαουρίσιο Νικίτα, ο οποίος φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του «Radiosei». Ο Ιταλός ρεπόρτερ έκανε μία σημαντική αποκάλυψη, αναφέροντας πως ο Μαξίμοβιτς έχει πρόταση από την Ελλάδα!

Ο Νικίτα σχολίασε τις προθέσεις του Μαξίμοβιτς με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λάτσιο και έριξε… τη βόμβα του: «Ο Μαξίμοβιτς έχει το ελεύθερο να πάει όπου θέλει, αλλά δεν νομίζω πως είναι ένας συγκεκριμένος στόχος για τη Λάτσιο. Δεν νιώθει καλά με τον Σάρι, ο οποίος όταν συνεργάστηκαν στη Νάπολι τον είχε στείλει δανεικό. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον παίκτη. Έχει προσφορά από την Ελλάδα και άλλη μία χώρα».

Ο Νικίτα δεν αποκάλυψε την ελληνική ομάδα που έχει προσεγγίσει τον Μαξίμοβιτς. Αλλά, σίγουρα δεν είναι πολλές… Κάποια από τις μεγάλες της χώρας, οι οποίες θα μπορούσαν έστω να καλύψουν ένα μέρος των αποδοχών του Σέρβου.

Αναμφίβολα, η ποιότητα του Μαξίμοβιτς είναι μεγάλη και θα αναβάθμιζε την αμυντική γραμμή κάθε ελληνικής ομάδας. Πάντως θα ήταν δύσκολο για τον ποδοσφαιριστή να αφήσει την Ιταλία και να επιλέξει ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ειδικά από τη στιγμή που είναι ελεύθερος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ