«Ο Αμπέντ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

«Ο Αμπέντ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό»

Αραβικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Αλγερινός μέσος βρέθηκε στην Αθήνα για συζητήσεις με τους «πράσινους»

Για λίγο «χάλασε» η δεύτερη επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό! Γιατί η ιστοσελίδα «El Heddaf» από τα Αραβικά Εμιράτα έγραψε ότι ο Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε στην Αθήνα και είχε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Όμως, η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε για εξωγενείς λόγους. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ, η οποία απέκτησε τον Ιανουάριο τον Αμπέντ από τη Λανς, είχε δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και αυτό έπραξε, κρατώντας για άλλα δύο χρόνια στη Μέση Ανατολή.

Ο Αμπέντ ήξερε ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα, ταξίδεψε στην Αθήνα για διακοπές και το αραβικό ρεπορτάζ τονίζει ότι εξέφρασε στους «πράσινους» την επιθυμία να επιστρέψει. Μία κίνηση που με βάση το δημοσίευμα, βρήκε ανταπόκριση.

Αλλά η Αλ Νασρ η οποία δαπάνησε αρκετά χρήματα για να αγοράσει τον Αμπέντ, προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο. Επιπλέον, ο προπονητής της υπολογίζει τον Αλγερινό μέσο και ζήτησε και αυτός την παραμονή του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αμπέντ ανακοινώθηκε επίσημα από την Αλ Νασρ και ο Αμπέντ δήλωσε χαρούμενος με τις εξελίξεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ