ΑΕΚ – Αραούχο, δύο δρόμοι που θα είναι για πάντα συνδεδεμένοι

ΑΕΚ – Αραούχο, δύο δρόμοι που θα είναι για πάντα συνδεδεμένοι

Η ιδιαίτερη σχέση της Ένωσης με τον Αργεντινό φορ και η υπέρβαση που θα γινόταν μόνο για εκείνον

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι προ των πυλών της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός φορ θα έρθει στην Ένωση, αυτή τη φορά για πάντα. Γενάρης του 2017 και η ΑΕΚ ψαχνόταν για να κάνει μεταγραφή σέντερ φορ, καθότι το κορμί του Αλμέιδα, ο οποίος αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε αρχίσει να μην ακολουθεί αυτά που του ζητούσε η σπουδαία ποδοσφαιρική του προσωπικότητα. Τότε η ΑΕΚ είχε εντοπίσει στην μακρινή Μαλαισία και στην διόλου φημισμένη Τζοχόρ, έναν Αργεντινό ονόματι Περέιρα Ντίας.

Προφανώς ήταν πρόταση από μάνατζερ, καθώς ο αθλητής είχε πετύχει 18 γκολ και ήθελε να τα εξαργυρώσει με μια καλή μεταγραφή μακριά από το γραφικό μεν αλλά άσημο δε Μαλαισιανό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν ήταν αδιάφορη για την περίπτωση του Ντίας. Και όχι μόνο δεν ήταν αδιάφορη αλλά και την έψαξε και προσπάθησε ακόμα και να την προχωρήσει.

Την ίδια στιγμή κάπου στους Κανάριους Νήσους, ο Αραούχο επίσης ψαχνόταν να αλλάξει περιβάλλον. Είχαν γίνει πολλά και διάφορα με την Λας Πάλμας, που δεν είχαν καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το είχαν επηρεάσει. Ο Αραούχο μπορεί να μην γνώριζε καν την ύπαρξη της ΑΕΚ, αλλά εκείνο που ήξερε και ήθελε, ήταν να φύγει μακριά από την τοξικότητα για να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό του εαυτό.

Ο Αραούχο ξαναήρθε ακόμα δυο φορές στην ΑΕΚ (και τώρα ετοιμάζεται την 3η φορά). Και τις δυο χάρη στην δική του καθοριστική συμβολή, επιθυμία και τεράστια πίεση. Και τις δυο φορές, είχε κόσμο της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο να τον περιμένει. Όσοι τον έχουν ζήσει μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, λένε πως δεν έχουν ξαναδεί ποδοσφαιριστή και ειδικά ξένο, να απολαμβάνει τόσο πολύ το γεγονός πως φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και να μεταδίδει με την παρουσία του και με την διάθεση του, τόσο καλή ενέργεια σ’ όλη την ομάδα.

Η προσθήκη του προφανώς και ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ. Προφανώς και το κόστος της μεταγραφής δείχνει πόσο τον θέλει η Ένωση. Κάποιοι δρόμοι είναι για να ανταμώνουν. Και εκείνοι της ΑΕΚ με τον Αραούχο φαίνεται πως είναι συνδεδεμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ