Παναθηναϊκός: Η επαφή με Χατζηγιοβάνη και το ενδιαφέρον της Αλτάι

Παναθηναϊκός: Η επαφή με Χατζηγιοβάνη και το ενδιαφέρον της Αλτάι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με την πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Μία συζήτηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε η πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», το αντικείμενο ήταν η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα και το έντονο ενδιαφέρον της Αλτάι.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν μεταφέρει πριν από μέρες στον Χατζηγιοβάνη την πρόθεση τους να προτείνουν νέο συμβόλαιο και ήθελαν να μάθουν τις απαιτήσεις του.

Οι τωρινές αποδοχές του Χατζηγιοβάνη ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ και ο σχεδιασμός των «πράσινων» είναι να τις διπλασιάσουν. Βέβαια, ίσως ο παίκτης να ζητήσει περισσότερα χρήματα και να υπάρχει σημαντική απόκλιση.

Επίσης, η πλευρά του Χατζηγιοβάνη ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και για το τι ισχύει με την Αλτάι.

Οι δύο τουρκικές προσφορές δεν είχαν γίνει αποδεκτές από το Τριφύλλι και η πάγια θέση των «πράσινων» είναι πως ο Χατζηγιοβάνης θα παραχωρηθεί μόνο με την άτυπη συμφωνημένη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση των συζητήσεων του Χατζηγιοβάνη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Η Αλτάι έχει τη διάθεση να καταβάλλει στον Χατζηγιοβάνη περισσότερες από 400.000 ευρώ τον χρόνο, απολαβές που ξεπερνούν κατά πολύ αυτές που προτίθεται να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτιμά τις δυνατότητες του Χατζηγιοβάνη και έχει εισηγηθεί στην ΠΑΕ την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ