Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου»

Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου»

Ικανοποιημένος από όσα έχει δει στην προετοιμασία από τους παίκτες του δήλωσε μετά τη νίκη επί της Χέρακλες ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τι είπε για τους Μπίσεσβαρ - Ουάρντα αλλά και για τον Τζιοβίνκο.

Την ικανοποίησή του από την προετοιμασία που πραγματοποίησαν οι παίκτες του στην Ολλανδία, εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χέρακλες. Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε ξεχωριστή αναφορά στις περιπτώσεις των Μπίσεσβαρ και Ουάρντα ενώ σχολίασε και τα όσα ακούγονται για τον Τζιοβίνκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

Για τις νίκες στα φιλικά ματς: «Είναι φυσιολογικό να μετράει το αποτέλεσμα, αλλά βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που σκεφτόμαστε περισσότερο την προετοιμασία, δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδια αλλά το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες, είναι σημαντικό να κερδίζουμε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωράμε».

Για το αν είδε αυτά που ήθελε να δει: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια και το παιχνίδι με την Σαρλερουά ήταν καλό παιχνίδι και σήμερα είδαμε πράγματα από την ομάδα, είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη και κάποιες αντιδράσεις που δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Μας λείπουν οι αντιδράσεις γιατί δεν είμαστε φρέσκοι λόγω της προετοιμασίας, αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσαρμογή τους σε αυτά που ζητάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το είδος των φιλικών αναμετρήσεων που δώσαμε. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους που ενδεχομένως δεν θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα».

Για τον Ουάρντα: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, γνωρίζεται την θέση της ομάδας στο συγκεκριμένο ζήτημα, στον παίκτη έχει δοθεί άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και δεν βρίσκεται εδώ».

Για τον Μπίσεσβαρ: «O Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται μαζί μας από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο μας. Γενικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου».

Για τον Τζιοβίνκο: «Δε μιλάω ποτέ για μεταγραφές. Με τον Τζιοβίνκο είχαμε εξαιρετική σχέση και συνεργασία. Είχαμε όμορφες εμπειρίες στη Σαουδική Αραβία. Εχουμε μια στρατηγική και ένα πλάνο, αυτά ακολουθούμε. Το μόνο που μπορώ να πω, τη δεδομένη στιγμή, είναι πως το γκρουπ μας ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ