Ιταλός δημοσιογράφος «μπλέκει» τον Τζιοβίνκο με τον Ολυμπιακό

Ιταλός δημοσιογράφος «μπλέκει» τον Τζιοβίνκο με τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος» έχει εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον γνωρίζει πολύ καλά τον Ιταλό από την θητεία του στην Αλ Χιλάλ και τον θέλει διακαώς στην ομάδα.

Όταν ο Ρουμάνος τεχνικός βρισκόταν στην Σαουδική Αραβία τον είχε ως βασικό και αναντικατάστατο επιθετικό. Πλέον δεν υπολογίζεται από την Αλ Χιλάλ και ο Λουτσέσκου θέλει να δουλέψει πάλι μαζί του.  Τις προηγούμενες μέρες σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα έλεγαν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια ένα tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Νικολό Σιρά προσθέτει και άλλο επεισόδιο στο μεταγραφικό σίριαλ του Τζιοβίνκο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι και ο Ολυμπιακός  έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του 34χρονου άσου. «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος θα φύγει από την Αλ Χιλάλ αυτό το καλοκαίρι», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ιταλού για τον συμπατριώτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ