«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μοχίκα, αναμένεται αρνητική η απάντηση»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μοχίκα, αναμένεται αρνητική η απάντηση»

Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Χουάν Μοχίκα, όμως η απάντηση που αναμένεται να λάβει από την Χιρόνα θα είναι αρνητική.

Μπορεί η ΑΕΚ σήμερα να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb», η Ένωση κινήθηκε και για την απόκτηση του Χουάν Μοχίκα.

Πρόκειται για έναν Κολομβιανό αριστερό μπακ, που αγωνίζεται στη Χιρόνα και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διαψεύσει στο παρελθόν τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον σχετικά με την περίπτωση του.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η απάντηση που αναμένεται να λάβει ο Δικέφαλος θα είναι αρνητική, όμως υπάρχει η προοπτική και για νέα κρούση.

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Χουάν Μοχίκα. Η Χιρόνα, πάντως, αναμένεται να απαντήσει αρνητικά, καθώς δεν την καλύπτουν όσα προσφέρει η Ένωση. Αναμένεται, επίσης, νέα κρούση τις επόμενες ώρες. Ο 28χρονος έπαιξε για την Αταλάντα από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Γενάρη του 2021» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ