Παναθηναϊκός και Χατζηγιοβάνης έχουν διαφορά

Παναθηναϊκός και Χατζηγιοβάνης έχουν διαφορά

Η Αλτάι δεν δίνει πια... σημεία ζωής στη διεκδίκηση του διεθνούς εξτρέμ και οι συζητήσεις για την ανανέωση επανέρχονται στο προσκήνιο.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση της Αλτάι από τη διεκδίκηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ίσως να επηρεάσει τις συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Στην προηγούμενη επαφή της διοίκησης του Τριφυλλιού με τους εκπροσώπους του Χατζηγιοβάνη, είχε διαπιστωθεί σημαντική διαφορά. Όχι αγεφύρωτη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί εκατέρωθεν υποχωρήσεις για να καλυφθεί.

Η ΠΑΕ πρότεινε συνεργασία τριετούς διάρκειας, με κλιμακωτές αποδοχές που θα προσεγγίσουν και θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ ετησίως.

Η πλευρά του διεθνούς εξτρέμ προβάλλει απαιτήσεις για απολαβές άνω των 400.000 ευρώ. Βέβαια, τότε υπήρχε στο τραπέζι η πρόταση της Αλτάι, που λειτουργούσε ως σημείο σύγκρισης, αλλά τώρα έχει αποσυρθεί.

Από την άλλη, ο Χατζηγιοβάνης σε έξι μήνες θα έχει την άνεση να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός διατρέχει τον κίνδυνο να τον χάσει χωρίς κανένα κέρδος.

Στα υπέρ για το happy end, είναι η έντονη επιθυμία του Γιοβάνοβιτς να στηριχτεί στον Χατζηγιοβάνη, την οποία εκδηλώνει διαρκώς. Αλλά και η βούληση του ποδοσφαιριστή να καθιερωθεί ως πρωταγωνιστής στον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομικό…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ