Ολυμπιακός – Τι λένε στην Τσίβας για τον Ουριέλ Αντούνα

Ολυμπιακός – Τι λένε στην Τσίβας για τον Ουριέλ Αντούνα

Μεξικανική ιστοσελίδα αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση των Μεξικανών παραγόντων στα σενάρια που συνδέουν τον 23χρονο εξτρέμ με τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN έγραψε την Τετάρτη ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 23χρονο Μεξικανό εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα είναι δεδομένο. Την ίδια μέρα, ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος δουλεύει ως μάνατζερ, μίλησε σε μεξικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που χρονολογείται εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ουριέλ Αντούνα δεν είναι ελεύθερος. Ο διεθνής επιθετικός ανήκει στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023. Συνεπώς, το μεξικανικό club έχει τον τελικό λόγο σε κάθε εξέλιξη και έχει σημασία η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του στις φήμες για τον παίκτη τους.

Η μεξικανική ιστοσελίδα «Record.com.mc» μετέφερε πως υποδέχτηκαν οι παράγοντες της Τσίβας τα σενάρια που συνδέουν τον Αντούνα με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μεξικανοί τονίζουν ότι όχι μόνο δεν έχουν πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» για τον 23χρονο εξτρέμ, αλλά δηλώνουν άγνοια για κίνηση από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι παράγοντες της Τσίβας συμπληρώνουν ότι έμαθαν από τα δημοσιεύματα για την επιθυμία του Αντούνα να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη, γιατί σε αυτούς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει τέτοιες σκέψεις.

Εν κατακλείδι, στην Τσίβας επισημαίνουν πως αντιλαμβάνονται ότι ένας παίκτης με την αξία του Αντούνα, ο οποίος διέπρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με το Μεξικό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, θα τεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά, αν και όταν έρθει επίσημη πρόταση στο email τους, τότε θα την εξετάσουν. Μέχρι τότε, δεν θα απαντήσουν στη φημολογία που έχει ξεσπάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ