«Χλωμιάζει» του Ελίασον, πάει για άλλον εξτρέμ η ΑΕΚ

«Χλωμιάζει» του Ελίασον, πάει για άλλον εξτρέμ η ΑΕΚ

Παρά την επιμονή της ΑΕΚ η Νιμ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Νίκλας Ελίασον με την Ένωση να στρέφεται σε άλλες λύσεις για τα εξτρέμ. Προχωράνε και για μέσο που θα κάνει τη διαφορά οι «κιτρινόμαυροι».

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Νίκλας Ελίασον για την ΑΕΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ είναι ο πρώτος στόχος της Ένωσης για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης ωστόσο η Νιμ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, η ΑΕΚ επιχείρησε να καταθέσει και νέα βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή αλλά η γαλλική ομάδα εμφανίστηκε ανένδοτη πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν στις εναλλακτικές τους.

Όπως αναφέρει η «Ωρα των Σπορ», υπάρχει ακόμη μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και αναμένεται να τη βάλουν μπροστά με τις εξελίξεις να έρχονται την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα με τον εξτρέμ η Ένωση φουλάρει και για έναν μέσο με δημιουργικές ικανότητες που θα κάνει τη διαφορά. Στόχος της ομάδας είναι αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές να έχουν κλείσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ