Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Άμραμπατ (vid)

Έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Άμραμπατ (vid)

Ο Νορντίν Αμραμπάτ αποχαιρέτησε την Αλ Νασρ και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Νταμάκ το βράδυ της Παρασκευής (13/8), γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από τον κόσμο της πρώην πλέον ομάδας του που φώναξε ρυθμικά το όνομά του στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης (σ.σ. λόγω του «11» στη φανέλα του).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nordin Amrabat (@n_amrabat_official)

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα και επιστρέφει στην Ευρώπη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Aπέρριψα αρκετές προσφορές εδώ. Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι βασικός και να κερδίζω. Είχα πρόταση και από τα Εμιράτα και μάλιστα πολύ μεγάλη αλλά έχω επιφυλάξεις για την ταυτότητα του πρωταθλήματος εκεί. Αποκλείεται να γυρίσω στην Σαουδική Αραβία, πόσο μάλλον να παίξω σε έναν από τους ανταγωνιστές της Αλ Νάσρ. Δεν θα μπορώ να πανηγυρίσω. Δεν θέλω να τραυματίσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Έζησα εδώ τρία υπέροχα χρόνια».

Ο 34χρονος άσος που έχει παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να περάσει τα ιατρικά και να σφραγίσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Το πιθανότερο είναι πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και όπως φαίνεται θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ