Νίκη για τον Αστέρα στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0)

Νίκη για τον Αστέρα στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0)

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση, που έδωσαν οι δύο ομάδες στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς, μετά τους Ιωνικό (4-0), Απόλλωνα Σμύρνης (4-0), Ατρόμητο (4-1) και Βόλο (1-0), νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου (14/08) και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 1-0, έχοντας παράλληλα και τρία δοκάρια.

Ο Αστέρας (με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον τραυματία Κέβιν Σόνι) ξεκίνησε πολύ πιο επιθετικά το ματς και στο 7ο λεπτό ο Καστάνιο με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ριέρα, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 8΄ ο Λέο Τιλίκα είχε πλασέ στο δοκάρι του Λοντίνγκιν, ενώ στο 28΄ ο Εραμούσπε «έσωσε» στη γραμμή την κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράλες.

Στο 36΄ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Γκαρθία ο Βαλιέντε με κεφαλιά σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και «νίκησε» την άμυνα του ΠΑΣ κάνοντας το 1-0.

Στο β΄ μέρος ο Αστέρας συνέχισε να είναι πολύ πιο επιθετικός, χάνοντας άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, στο 64΄ η ομάδα της Αρκαδίας είχε νέο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, ενώ στο 83΄ ήταν η σειρά του Σίτο να… σημαδέψει το (οριζόντιο) δοκάρι σε σέντρα-σουτ προς την εστία του ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την καλύτερη στιγμή της στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Μορέιρα που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιφτσής.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (71’ Τσιφτσής), Γκαρθία (71’ Καρμόνα), Βαλβέρδε (71’ Αντζουλάς), Καστάνιο (71’ Χριστόπουλος), Αλβάρεζ (71’ Τασουλής), Βαλιέντε (46’ Κανελλόπουλος, 71’ Σάντα Φε), Μουνάφο (71’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (71 Αλί Μπαμπά), Ριέρα (71’ Καπίγια), Λέο Τιλίκα (46’ Σίτο), Μπαράλες (71’ Μπενίτο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίνγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Σνέιντερ, Περέα, Κόντε.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Τριάδης, Μορέιρα, Καραχάλιος, Σγουρής, Λιάσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ