Απόλλων Σμύρνης – Έκεισε φιλικό με τον Όφη στο «Ελ Πάσο»

Απόλλων Σμύρνης – Έκεισε φιλικό με τον Όφη στο «Ελ Πάσο»

Φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων τον θυρών θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ το Σάββατο 21 Αυγούστο στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Απόλλων Σμύρνης και ΌΦΗ θα δώσουν φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 18:00, στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας, με τους τυπικά γηπεδούχους να δίνουν έμφαση στα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού για όσους εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους δώσουν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς ταξιαρχίας»:

Έναν ακόμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, 21/8/2021. Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η είσοδος -για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).

Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ