Ολυμπιακός – Βάζουν και σενάριο δανεισμού για Μανωλά οι Ιταλοί

Ολυμπιακός – Βάζουν και σενάριο δανεισμού για Μανωλά οι Ιταλοί

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ τα οποία βάζουν στο τραπέζι ακόμα και την περίπτωση δανεισμού του από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς.

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Κώστα Μανωλά αφού παρά την προ ημερών διάψευση από τον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί ασχολούνται καθημερινά με το θέμα της πιθανής επιστροφής του. Σε σημερινό (20/8) μάλιστα δημοσίευμα της η «Corriere dello Sport» βάζει και μια νέα διάσταση κάνοντας λόγω για περίπτωση δανεισμού του 30χρονου άσου από τη Νάπολι.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη με τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μάρκος Σενέσι να είναι τα δύο ονόματα που «παίζουν» περισσότερο με τους Ιταλούς να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Μανωλά, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Η «Corriere dello Sport» αλλά και άλλα Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Νάπολι στέκονται στη μεγάλη επιθυμία του παίκτη για να γυρίσει στον Πειραιά, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την παραμονή του, γι’ αυτό γράφουν ότι «παίζει» και το σενάριο δανεισμού με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Νάπολι από την άλλη γνωρίζει, όπως σημειώνεται, πως ο Μανωλάς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και ψάχνει να βρει μία λύση για να γίνει το deal. Παρ’ όλα αυτά βέβαια, ο Σπαλέτι υπολογίζει κανονικά τον Έλληνα αμυντικό για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Βενέτσια χωρίς να επηρεάζεται από το κλίμα που επικρατεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ