Παναθηναϊκός – Οι οψιόν αγοράς για Βιτάλ και Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός – Οι οψιόν αγοράς για Βιτάλ και Λούντκβιστ

Αυτά τα ποσά θα κληθεί να πληρώσει η «πράσινη» ΠΑΕ για να αγοράσει τα δικαιώματα των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μέσα σε λίγες ώρες την απόκτηση του Ματέους Βιτάλ (φώτο) και του Ραμόν Λούντκβιστ, ενισχύοντας το ρόστερ του και διευρύνοντας τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Όμως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και ο Σουηδός χαφ θα έρθουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με μονοετή δανεισμό και όχι με μεταγραφή.

Για να επεκταθεί η παραμονή τους στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει τις προκαθορισμένες οψιόν αγοράς.

Για τον Βιτάλ, το buy out έχει οριστεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Είναι προφανές πως το ποσό είναι υψηλό για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αντίθετα, για τον Λούντκβιστ η ρήτρα είναι εφικτή για τα τωρινά δεδομένα του Τριφυλλιού: μόλις στις 850.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει τις αποδοχές του Βιτάλ και θα πληρώσει ενοίκιο στην Κορίνθιανς, ενώ ο Λούντκβιστ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γκρόνιγκεν πριν αναχωρήσει, για να «δεθεί» μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με την ολλανδική ομάδα, σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ