«Η Πατσούκα το μόνο εμπόδιο για τον Παλάσιος»

«Η Πατσούκα το μόνο εμπόδιο για τον Παλάσιος»

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 29χρονο εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις.

Στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Παλάσιος αναφέρθηκε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση πριν από τρεις ημέρες.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Tyc Sports έγραψε στο Twitter ότι ο Παναθηναϊκός αύξησε την προσφορά του για τον Αργεντινό εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Όμως, στη διαπραγμάτευση εμπλέκεται και η Πατσούκα, η οποία διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του 29χρονου επιθετικού, όπως σας είχε αναφέρει εξαρχής το «10».

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεδιαλύνει το ζήτημα με τον Παλάσιος, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εντούλ:

«Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Το εμπόδιο είναι η Πατσούκα, η οποία έχει τα μισά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και χωρίς τη συναίνεση της η Ιντεπεντιέντε δεν μπορεί να πουλήσει».

Το tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ