Ανατροπή – Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σάντε Σίλβα

Ανατροπή – Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σάντε Σίλβα

Ο Αρης προσπάθησε να κλείσει τον Σάντε Σίλβα, έφτασε κοντά, αλλά ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ήθελε Αγγλία και υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αρης έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Σάντε Σίλβα. Είχε συμφωνήσει σχεδόν τα πάντα με τον εκπρόσωπό του, Ουλίσες Σάντος και τη Γουέστ Χαμ. Είχε συμφωνήσει να τον αποκτήσει με συμβόλαιο 3 χρόνων, με την αγγλική ομάδα να κρατά το 50% τωμ οικονομικών δικαιωμάτων του.

Εν τέλει, τα πράγματα δεν προχώρησαν όπως περίμεναν οι Κίτρινοι, καθώς ενώ περίμεναν ότι σήμερα θα υπήρχαν οριστικές εξελίξεις, εν τέλει ο ποδοσφαιριστής έκανε πίσω και ζήτησε να βρεθεί ομάδα στην Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αμέσως το όνομά του τέθηκε στα υπόψη της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον ατζέντη του παίκτη. Ο Κρις Χιούτον, τεχνικός των «Reds», είπε αμέσως το «ναι» και η αγγλική ομάδα έτρεξε τις διαδικασίες, ώστε να κλείσει το deal και να προλάβει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Κάπως έτσι, ο Σάντε Σίλβα θα παραμείνει στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν θα επιστρέψει στον Αρη, όπου πέρυσι είχε 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αρης είχε ενδιαφερθεί και στην αρχή του καλοκαιριού να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή, αλλά ενώ πάλι είχε συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ, ο ατζέντης του τον έπεισε ότι ήταν καλύτερη επιλογή να υπογράψει στην τουρκική Χατάισπορ, που προσέφερε περισσότερα λεφτά.

Στην πορεία, ωστόσο, οι Τούρκοι δέχθηκαν απαγόρευση μεταγραφών, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος εξτρέμ να μείνει χωρίς λύση. Και κάπως έτσι έφτασε στο φινάλε των μεταγραφών να υπογράψει στη Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ