Ολυμπιακός – Η ευκαιρία του Κινκουέ!

Ολυμπιακός – Η ευκαιρία του Κινκουέ!

Ο μάνατζερ του Κινκουέ μίλησε για τη μεταγραφή του 19χρονου σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό - «Μεγάλη ευκαιρία για τον Κινκουέ» - Οι λεπτομέρειες του deal.

Ο Ετιέν Κινκουέ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κάνει δικό της τον θηριώδη σέντερ μπακ, που αγωνιζόταν στην Ιντερ.

Οι Ερυθρόλευκοι με αστραπιαίες κινήσεις πρόλαβαν την Πάρμα και έκαναν δικό τους τον 19χρονο αμυντικό, που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Ιντερ. Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κινκουέ είναι για τέσσερα χρόνια, ενώ η Ιντερ από την πλευρά της, θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο εκπρόσωπος του θηριώδη σέντερ μπακ (1.95 μ.) μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για τη μεταγραφή του Κινκουέ στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη λύση για όλους. «Ηταν μια ευκαιρία για τον ίδιο. Νομίζω ότι σωστά τον παραχώρησε η Ιντερ, που κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης. Τη δεδομένη στιγμή η Ιντερ έκανε την πιο σωστή κίνηση. Μια κίνηση που συμφέρει όλες τις πλευρές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Κινκουέ.

Στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει η άποψη ότι ο Ετιέν Κινκουέ μπορεί να αποτελέσει επένδυση επιπέδου Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, αφού έχει προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που θα πρωταγωνιστήσει στις κορυφαίες διοργανώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κινκουέ είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Γαλλίας, ενώ το τελευταίο διάστημα αποτελούσε στόχο πολλών ιταλικών και γαλλικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ