Απόλλων Σμύρνης – Τελευταίο φιλικό με Απόλλωνα στην Καλλιθέα

Απόλλων Σμύρνης – Τελευταίο φιλικό με Απόλλωνα στην Καλλιθέα

Ο Απόλλων Σμύρνης έκλεισε το τελευταίο του φιλικό τεστ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (4/9, 17:30) στην Καλλιθέα, χωρίς την παρουσία θεατών, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.

Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο (4/9, 17:30) στο τελευταίο τεστ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με άδειες εξέδρες προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και δημοσιογράφους, θέτοντας και τους όρους για το πρωτόκολλο εισόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναν ακόμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, 4/9/2021. Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η είσοδος -για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).

Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ