ΟΦΗ – Ρήξη έξω μηνίσκου ο Μεγιάδο

ΟΦΗ – Ρήξη έξω μηνίσκου ο Μεγιάδο

Άσχημα νέα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, καθώς η μαγνητική του Μιγκέλ Μεγιάδο, έδειξε πως ο Αργεντινός μέσος έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου.

Χωρίς τον Μιγκέλ Μεγιάδο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη και φυσικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (1/9), υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (3/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/9) περιλάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Ο Κώστας Γιαννούλης και ο Πασχάλης Στάικος απουσίασαν λόγω ίωσης, ενώ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς με τον Αντίλ Ναμπί ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Μάικ φαν Ντούινεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, με τον Γιον Τοράλ να κάνει θεραπεία. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Ντέβις Επασί, Αμπντούλ Ουές, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ