Ιωνικός – Υπογράφει ο Κωνσταντινίδης

Ιωνικός – Υπογράφει ο Κωνσταντινίδης

Ο 27χρονος δεξιός μπακ πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στην ομάδα της Νίκαιας.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Ιωνικός, με τους νεοφώτιστους να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

O πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ και του Άρη, πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νίκαιας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο Ιωνικός έχει πλέον στο ρόστερ του τέσσερα δεξιά μπακ, καθώς υπάρχουν επίσης οι Ντελγκάδο, Μύγας και Μουστάκης. Ο 27χρονος πάντως μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως δεξί χαφ.

Ο Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έπαιξε και στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ σε 53 ματς. Κατά την παραμονή την ομάδα της Θεσσαλονίκης δόθηκε δανεικός σε Αιγινιακό (20 συμ., 1 γκολ) και Ομόνοια (18 συμ., 1 ασίστ).

Το 2018 πήγε στην Ιταλία για την Μπρέσια, στην οποία όμως έμεινε μόνο για ένα εξάμηνο, ενώ στη συνέχεια γύρισε  στην Ελλάδα για τον Αρη (9 συμ., 1 γκολ). Μετά αγωνίστηκε σε Μιχαλόβτσε (8 συμ., 2 γκολ), Σπάρτα Τρνάβα (2 συμ.) και Ολυμπιακό Λευκωσίας (9 συμ.), με τον 27χρονο να επιστρέφει στην Ελλάδα για το Ιωνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ